• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

G.J. van der Ploegschool

(0)
Schrijf een beoordeling
Voortgezet speciaal onderwijs
Algemeen bijzonder
Voortgezet speciaal onderwijs
Algemeen bijzonder
Registratie
BRIN Nummer 16QX
Type
Onderwijstype (V)SO
Denominatie Algemeen bijzonder
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool G.J. van der Ploegschool te Hoogeveen.
Waar ligt deze school?
Basisschool G.J. van der Ploegschool is een school in de plaats Hoogeveen. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Hoogeveen. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat Hoogeveen deel uit maakt van de regio Zuid- En Midden-Drenthe in Zuidwest-Drenthe. Dit is een gebied uit de provincie Drenthe.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool G.J. van der Ploegschool is een Algemeen bijzonder school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool G.J. van der Ploegschool in Hoogeveen. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: De Wielewaal 1, 7905 GX te Hoogeveen. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31528266173. Basisschool G.J. van der Ploegschool in Hoogeveen heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.renn4.nl.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer en BRIN-nummer 16QX.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

De Wielewaal 1
7905 GX Hoogeveen

Tel: +31528266173

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling