• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

De Saffier

(0)
Schrijf een beoordeling
Voortgezet speciaal onderwijs
Algemeen bijzonder
Voortgezet speciaal onderwijs
Algemeen bijzonder
Registratie
BRIN Nummer 00MU
Type
Onderwijstype (V)SO
Denominatie Algemeen bijzonder
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool De Saffier te Drachten? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen met de school, of als je je...

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool De Saffier te Drachten? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen met de school, of als je je in algemene zin wilt oriënteren op de juiste school voor jouw peuter.
 Welk richting heeft de school?
Basisschool De Saffier is een zogenaamde Algemeen bijzonder school. We vermelden dit, omdat er in Nederland twee typen scholen zijn: openbare basisscholen en bijzondere basisscholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting (bijvoorbeeld rooms-katholieke, protestants-christelijke, islamitische of Dalton scholen). Alle andere scholen zijn openbare scholen.
Waar is de school te vinden?
Basisschool De Saffier is een basisschool die gelegen is in de plaats Drachten. Het precieze adres van de school is Klokhuislaan 4, 9201 JE te Drachten. Deze plaats behoort tot de provincie Friesland. Meer specifiek geldt dat Drachten onderdeel is van Frysl??n en Zuidoost-Friesland.
School-specifieke nummers
Iedere school in Nederland heeft een zogenaamd vestigingsnummer en een BRIN-nummer (BRIN staat voor Basisregistratie Instellingen). Dit nummer is voor iedere school uniek. Het BRIN-nummer word uitgegeven door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt gebruikt om de precieze school te identificeren. Het BRIN-nummer van basisschool De Saffier te Drachten is 00MU. Het vestigingsnummer van de school is .
Hoe kun je contact opnemen met de school?
Ben jij op zoek naar meer informatie over de school en wil je daarvoor contact opnemen met de school zelf? Dan kun je hiervoor uiteraard het hierboven genoemde adres gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee manieren om contact te leggen. Ten eerste is de school telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31512543638. Ten tweede kun je ook de website van de school bezoeken (https://www.renn4.nl/school/de-saffier/).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Klokhuislaan 4
9201 JE Drachten

Tel: +31512543638

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling