• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Talita Koemi School

(0)
Schrijf een beoordeling
Voortgezet speciaal onderwijs
Rooms-Katholiek
Voortgezet speciaal onderwijs
Rooms-Katholiek
Registratie
BRIN Nummer 00TO
Type
Onderwijstype (V)SO
Denominatie Rooms-Katholiek
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Voor ouders van (aanstaande) schoolkinderen is het prettig om betrouwbare, algemene en objectieve gegevens van basisscholen te kunnen raadplegen. Wij bieden je hiervoor de mogelijkheid. Hieronder kun je diverse algemene en feitelijke gegevens over ba...

Voor ouders van (aanstaande) schoolkinderen is het prettig om betrouwbare, algemene en objectieve gegevens van basisscholen te kunnen raadplegen. Wij bieden je hiervoor de mogelijkheid. Hieronder kun je diverse algemene en feitelijke gegevens over basisschool Talita Koemi School vinden. We geven je bijvoorbeeld informatie over de levensbeschouwelijke richting van de school, maar ook contactgegevens en andere algemene gegevens.
 Wat is de denominatie van de school?
‘Denominatie’ is een officiële term die wordt gebruikt voor het aanduiden van de richting van de school. Er zijn namelijk zowel openbare als bijzondere scholen in Nederland. Bijzondere basisscholen gaan uit van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Er zijn allerlei soorten bijzondere scholen, zoals protestants-christelijke, islamitische of Montessori scholen). Openbare scholen zijn niet ‘bijzonder’ en gaan dus niet uit van op een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool Talita Koemi School is een zogenaamde Rooms-Katholiek school.
Waar is de school gelegen?
Basisschool Talita Koemi School is gelegen in Nijmegen. Om precies te zijn vind je de school op het volgende adres: Burgemeester Daleslaan 1, 6532 CL te Nijmegen. Deze plaats is onderdeel van Nijmegen en Arnhem/Nijmegen. Zoomen we nog meer uit, dan ligt de school in provincie Gelderland.
Wat is het vestigings- en BRIN-nummer?
Het vestigingsnummer en het BRIN-nummer van de school zijn respectievelijk en 00TO. Dit zijn school-specifieke nummers, die je soms nodig hebt bij het inschrijven van je kind op de school.
Hoe neem je contact op met de school?
Wil je naar aanleiding van deze gegevens contact opnemen met de school zelf voor aanvullende informatie? Dan zijn er verschillende manieren om contact met hen op te nemen. Uiteraard kun je de school fysiek bezoeken (of per post benaderen) op het hierboven genoemde adres (zie het kopje ‘Waar is de school gelegen?’). De school is daarnaast ook telefonisch te bereiken op het telefoonnummer +31243552076, of op hun eigen website (zie http://www.talita-koemi.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Burgemeester Daleslaan 1
6532 CL Nijmegen

Tel: +31243552076

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling