• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Basisschool de Uilenpoort

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Registratie
BRIN Nummer 06HO
Vestigingsnummer 06HO00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Rooms-Katholiek
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool Basisschool de Uilenpoort te Baarle-Nassau.
Waar ligt deze school?
Basisschool Basisschool de Uilenpoort is een school in de plaats Baarle-Nassau. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Tilburg. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat Baarle-Nassau deel uit maakt van de regio West-Brabant in Tilburg En Omstreken. Dit is een gebied uit de provincie Noord-Brabant.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool Basisschool de Uilenpoort is een Rooms-Katholiek school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool Basisschool de Uilenpoort in Baarle-Nassau. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: Schoolstraat 10, 5111 XP te Baarle-Nassau. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31135079453. Basisschool Basisschool de Uilenpoort in Baarle-Nassau heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.basisschooldeuilenpoort.nl.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer 06HO00 en BRIN-nummer 06HO.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Schoolstraat 10
5111 XP Baarle-Nassau

Tel: +31135079453

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling