• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Kindcentrum De Samenstroom

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Basisonderwijs
Registratie
BRIN Nummer 10WW
Vestigingsnummer 10WW00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Samenwerking PC, RK
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool Kindcentrum De Samenstroom te Gemert.
Waar ligt deze school?
Basisschool Kindcentrum De Samenstroom is een school in de plaats Gemert. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Helmond. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat Gemert deel uit maakt van de regio Zuidoost-Brabant in Zuidoost-Noord-Brabant. Dit is een gebied uit de provincie Noord-Brabant.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool Kindcentrum De Samenstroom is een Samenwerking PC, RK school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool Kindcentrum De Samenstroom in Gemert. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: Predikant Swildensstraat 35, 5421 VA te Gemert. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31492361419. Basisschool Kindcentrum De Samenstroom in Gemert heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.kcsamenstroom.nl.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer 10WW00 en BRIN-nummer 10WW.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Predikant Swildensstraat 35
5421 VA Gemert

Tel: +31492361419

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling