• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Kindcentrum SBO Petrus Donders

(0)
Schrijf een beoordeling
Speciaal basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Speciaal basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Registratie
BRIN Nummer 02RT
Type
Onderwijstype SBAO
Denominatie Rooms-Katholiek
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool Kindcentrum SBO Petrus Donders te Gemert.
Waar ligt deze school?
Basisschool Kindcentrum SBO Petrus Donders is een school in de plaats Gemert. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Gemert. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat Gemert deel uit maakt van de regio Zuidoost-Brabant in Zuidoost-Noord-Brabant. Dit is een gebied uit de provincie Noord-Brabant.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool Kindcentrum SBO Petrus Donders is een Rooms-Katholiek school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool Kindcentrum SBO Petrus Donders in Gemert. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: De Stroom 15, 5421 HB te Gemert. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31492361242. Basisschool Kindcentrum SBO Petrus Donders in Gemert heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.petrusdondersschool.net.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer en BRIN-nummer 02RT.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

De Stroom 15
5421 HB Gemert

Tel: +31492361242

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling