• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel

(0)
Schrijf een beoordeling
Speciaal basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Speciaal basisonderwijs
Rooms-Katholiek
Registratie
BRIN Nummer 12XR
Type
Onderwijstype SBAO
Denominatie Rooms-Katholiek
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel te Oosterhout Nb? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact ...

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel te Oosterhout Nb? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen met de school, of als je je in algemene zin wilt oriënteren op de juiste school voor jouw peuter.
 Welk richting heeft de school?
Basisschool Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel is een zogenaamde Rooms-Katholiek school. We vermelden dit, omdat er in Nederland twee typen scholen zijn: openbare basisscholen en bijzondere basisscholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting (bijvoorbeeld rooms-katholieke, protestants-christelijke, islamitische of Dalton scholen). Alle andere scholen zijn openbare scholen.
Waar is de school te vinden?
Basisschool Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel is een basisschool die gelegen is in de plaats Oosterhout Nb. Het precieze adres van de school is Van Oldeneellaan 18, 4902 ZC te Oosterhout Nb. Deze plaats behoort tot de provincie Noord-Brabant. Meer specifiek geldt dat Oosterhout Nb onderdeel is van West-Brabant en West-Noord-Brabant.
School-specifieke nummers
Iedere school in Nederland heeft een zogenaamd vestigingsnummer en een BRIN-nummer (BRIN staat voor Basisregistratie Instellingen). Dit nummer is voor iedere school uniek. Het BRIN-nummer word uitgegeven door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt gebruikt om de precieze school te identificeren. Het BRIN-nummer van basisschool Speciale School voor Basisonderwijs De Wissel te Oosterhout Nb is 12XR. Het vestigingsnummer van de school is .
Hoe kun je contact opnemen met de school?
Ben jij op zoek naar meer informatie over de school en wil je daarvoor contact opnemen met de school zelf? Dan kun je hiervoor uiteraard het hierboven genoemde adres gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee manieren om contact te leggen. Ten eerste is de school telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31162453685. Ten tweede kun je ook de website van de school bezoeken (http://www.dewisselsbo.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Van Oldeneellaan 18
4902 ZC Oosterhout Nb

Tel: +31162453685

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling