• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Openbare Basisschool De Kennemerpoort

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Openbaar
Basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 16WU
Vestigingsnummer 16WU00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort te Alkmaar? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort te Alkmaar? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school.
 Denominatie van de school
Met de ‘denominatie van de school’ wordt de levensbeschouwelijke richting bedoeld die de school aanhangt. Er zijn in Nederland namelijk veel verschillende scholen. Grofweg zijn er twee categorieën: openbare en bijzondere scholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld protestants-christelijke, islamitische, Montessori of Dalton scholen. Alle andere scholen zijn openbare scholen en gaan dus níet uit van een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort is een zogenaamde Openbaar school.
Locatie van de school
Je kunt basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort bezoeken op het volgende adres: Hofdijkstraat 12, 1814 EC te Alkmaar. Alkmaar is onderdeel van van Noord-Kennemerland en Noord-Noord-Holland. Deze gebieden liggen in de provincie Noord-Holland.
Vestigingsnummer en Basisregistratie Instellingen (BRIN) nummer van de school
Het vestigingsnummer van basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort te Alkmaar is 16WU00. Het BRIN-nummer van basisschool Openbare Basisschool De Kennemerpoort is 16WU. Dit zijn twee nummers die specifiek behoren bij deze school. Als ouder heb je er misschien niet veel mee te maken, maar soms heb je ze nodig om bijvoorbeeld je kind aan te melden bij de school.
Contact opnemen met de school
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen en wil je deze stellen aan de school zelf? Dan zijn er verschillende manieren om contact met hen op te nemen. Je kunt de school telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31725116997. Op de website van de school is wellicht ook meer informatie te vinden (zie hiervoor http://www.dekennemerpoort.nl). Uiteraard kun je ook de school schriftelijk benaderen. Gebruik hiervoor dan het adres zoals hierboven benoemd onder het kopje ‘Locatie van de school’.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Hofdijkstraat 12
1814 EC Alkmaar

Tel: +31725116997

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling