• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

De Zonnewyzer

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Openbaar
Basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 16KL
Vestigingsnummer 16KL00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool De Zonnewyzer.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is De Zonnewyzer. Dit is een school in Hoorn Nh. Deze plaats bevindt zich in gemeente Hoorn. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Westfriesland in Noord-Noord-Holland. De provincie waar basisschool De Zonnewyzer onder valt, is provincie Noord-Holland.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool De Zonnewyzer is een Openbaar school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Het Gangwerk 58, 1622 HC te Hoorn Nh. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31229218330. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.obsdezonnewijzer.nl.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool De Zonnewyzer te Hoorn Nh is 16KL00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 16KL.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Het Gangwerk 58
1622 HC Hoorn Nh

Tel: +31229218330

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling