• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

De Morgenster Gereformeerde Basisschool

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Gereformeerd vrijgemaakt
Basisonderwijs
Gereformeerd vrijgemaakt
Registratie
BRIN Nummer 23RL
Vestigingsnummer 23RL00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Gereformeerd vrijgemaakt
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool De Morgenster Gereformeerde Basisschool te Hardenberg.
Waar ligt deze school?
Basisschool De Morgenster Gereformeerde Basisschool is een school in de plaats Hardenberg. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Hardenberg/Gramsbergen. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat Hardenberg deel uit maakt van de regio Ijssel-Vecht in Assen-Hoogeveen-Emmen. Dit is een gebied uit de provincie Overijssel.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool De Morgenster Gereformeerde Basisschool is een Gereformeerd vrijgemaakt school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool De Morgenster Gereformeerde Basisschool in Hardenberg. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: Fonteinkruid 4, 7772 ML te Hardenberg. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31523262728. Basisschool De Morgenster Gereformeerde Basisschool in Hardenberg heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.gbsmorgenster.nl.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer 23RL00 en BRIN-nummer 23RL.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Fonteinkruid 4
7772 ML Hardenberg

Tel: +31523262728

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling