• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Johannes Calvijnschool

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Reformatorisch
Basisonderwijs
Reformatorisch
Registratie
BRIN Nummer 06GV
Vestigingsnummer 06GV00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Reformatorisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool Johannes Calvijnschool.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is Johannes Calvijnschool. Dit is een school in Amersfoort. Deze plaats bevindt zich in gemeente Amersfoort. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Eem En Vallei in Harderwijk-Amersfoort. De provincie waar basisschool Johannes Calvijnschool onder valt, is provincie Utrecht.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool Johannes Calvijnschool is een Reformatorisch school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Waterdaal 3, 3817 GV te Amersfoort. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31334614713. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.calvijnschool.info.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool Johannes Calvijnschool te Amersfoort is 06GV00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 06GV.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Waterdaal 3
3817 GV Amersfoort

Tel: +31334614713

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling