• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Antroposofisch
Basisonderwijs
Antroposofisch
Registratie
BRIN Nummer 07AL
Vestigingsnummer 07AL00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Antroposofisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te...

Ben je je aan het oriënteren voor een geschikte basisschool voor je peuter? Of heb jij al schoolgaande kinderen? In beide gevallen is het prettig om algemene en feitelijke informatie over de school te kunnen raadplegen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen met de school of om de ene school met de andere te kunnen vergelijken. Je vindt hieronder algemene gegevens over basisschool het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt te De Bilt.
Waar ligt deze school?
Basisschool het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt is een school in de plaats De Bilt. Dit is een plaats die valt onder de gemeente Utrecht. Zoomen we nog meer uit, dan zien we dat De Bilt deel uit maakt van de regio Utrecht in Utrecht En Omstreken. Dit is een gebied uit de provincie Utrecht.
Wat is de levensbeschouwelijke richting van de school?
In Nederland kun je je kind naar heel veel verschillende scholen sturen. Zo zijn er openbare en bijzondere scholen. Het belangrijkste verschil tussen deze scholen is dat openbare scholen niet zijn gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting, maar bijzondere scholen wél. Voorbeelden van bijzondere scholen zijn islamitische, protestants-christelijke of Dalton scholen. Voor veel ouders is het belangrijk welke richting de basisschool van hun kind aanhangt. Basisschool het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt is een Antroposofisch school.
Hoe neem je contact op met de school?
Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt in De Bilt. Je kunt de school schriftelijk bereiken op het volgende adres: Weltevreden 6, 3731 AL te De Bilt. Wil je telefonisch contact opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer +31302210430. Basisschool het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt in De Bilt heeft ook een website waar je informatie kunt vinden: http://www.zonnewieldebilt.nl.
School-specifieke gegevens
Het kan zijn dat je bepaalde school-specifieke nummers nodig hebt (bijvoorbeeld om je kind te kunnen inschrijven). Denk aan het zogenaamde vestigings- of BRIN-nummer van de school. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Let op: een andere naam voor een BRIN-nummer is Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Gebruik hiervoor de volgende gegevens: Het vestigingsnummer 07AL00 en BRIN-nummer 07AL.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Weltevreden 6
3731 AL De Bilt

Tel: +31302210430

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling