• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Basisschool Groen van Prinsterer

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Reformatorisch
Basisonderwijs
Reformatorisch
Registratie
BRIN Nummer 06VJ
Vestigingsnummer 06VJ00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Reformatorisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool Basisschool Groen van Prinsterer.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is Basisschool Groen van Prinsterer. Dit is een school in Scherpenisse. Deze plaats bevindt zich in gemeente Bergen Op Zoom. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Oosterschelde Regio in West-Noord-Brabant. De provincie waar basisschool Basisschool Groen van Prinsterer onder valt, is provincie Zeeland.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool Basisschool Groen van Prinsterer is een Reformatorisch school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Watertorenstraat 10, 4694 AZ te Scherpenisse. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31166662471. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.gvpschool-scherpenisse.nl.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool Basisschool Groen van Prinsterer te Scherpenisse is 06VJ00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 06VJ.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Watertorenstraat 10
4694 AZ Scherpenisse

Tel: +31166662471

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling