• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Basisschool De Steiger

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Openbaar
Basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 12YE
Vestigingsnummer 12YE00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool Basisschool De Steiger te Terneuzen? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van de school, d...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool Basisschool De Steiger te Terneuzen? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school.
 Denominatie van de school
Met de ‘denominatie van de school’ wordt de levensbeschouwelijke richting bedoeld die de school aanhangt. Er zijn in Nederland namelijk veel verschillende scholen. Grofweg zijn er twee categorieën: openbare en bijzondere scholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld protestants-christelijke, islamitische, Montessori of Dalton scholen. Alle andere scholen zijn openbare scholen en gaan dus níet uit van een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool Basisschool De Steiger is een zogenaamde Openbaar school.
Locatie van de school
Je kunt basisschool Basisschool De Steiger bezoeken op het volgende adres: Sloelaan 41, 4535 ED te Terneuzen. Terneuzen is onderdeel van van Zeeuwsch-Vlaanderen en Zeeland. Deze gebieden liggen in de provincie Zeeland.
Vestigingsnummer en Basisregistratie Instellingen (BRIN) nummer van de school
Het vestigingsnummer van basisschool Basisschool De Steiger te Terneuzen is 12YE00. Het BRIN-nummer van basisschool Basisschool De Steiger is 12YE. Dit zijn twee nummers die specifiek behoren bij deze school. Als ouder heb je er misschien niet veel mee te maken, maar soms heb je ze nodig om bijvoorbeeld je kind aan te melden bij de school.
Contact opnemen met de school
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen en wil je deze stellen aan de school zelf? Dan zijn er verschillende manieren om contact met hen op te nemen. Je kunt de school telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31115696768. Op de website van de school is wellicht ook meer informatie te vinden (zie hiervoor http://desteiger.ogperspecto.nl). Uiteraard kun je ook de school schriftelijk benaderen. Gebruik hiervoor dan het adres zoals hierboven benoemd onder het kopje ‘Locatie van de school’.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Sloelaan 41
4535 ED Terneuzen

Tel: +31115696768

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling