• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen

(0)
Schrijf een beoordeling
Speciaal basisonderwijs
Openbaar
Speciaal basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 11HT
Type
Onderwijstype SBAO
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen te Capelle Aan Den Ijssel? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als...

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen te Capelle Aan Den Ijssel? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen met de school, of als je je in algemene zin wilt oriënteren op de juiste school voor jouw peuter.
 Welk richting heeft de school?
Basisschool School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen is een zogenaamde Openbaar school. We vermelden dit, omdat er in Nederland twee typen scholen zijn: openbare basisscholen en bijzondere basisscholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting (bijvoorbeeld rooms-katholieke, protestants-christelijke, islamitische of Dalton scholen). Alle andere scholen zijn openbare scholen.
Waar is de school te vinden?
Basisschool School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen is een basisschool die gelegen is in de plaats Capelle Aan Den Ijssel. Het precieze adres van de school is Lijstersingel 22-A, 2902 JD te Capelle Aan Den Ijssel. Deze plaats behoort tot de provincie Zuid-Holland. Meer specifiek geldt dat Capelle Aan Den Ijssel onderdeel is van Rijnmond en Groot-Rijnmond.
School-specifieke nummers
Iedere school in Nederland heeft een zogenaamd vestigingsnummer en een BRIN-nummer (BRIN staat voor Basisregistratie Instellingen). Dit nummer is voor iedere school uniek. Het BRIN-nummer word uitgegeven door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt gebruikt om de precieze school te identificeren. Het BRIN-nummer van basisschool School voor Speciaal Basisonderwijs De Bouwsteen te Capelle Aan Den Ijssel is 11HT. Het vestigingsnummer van de school is .
Hoe kun je contact opnemen met de school?
Ben jij op zoek naar meer informatie over de school en wil je daarvoor contact opnemen met de school zelf? Dan kun je hiervoor uiteraard het hierboven genoemde adres gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee manieren om contact te leggen. Ten eerste is de school telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31104511907. Ten tweede kun je ook de website van de school bezoeken (http://www.sbodebouwsteen.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Lijstersingel 22-A
2902 JD Capelle Aan Den Ijssel

Tel: +31104511907

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling