• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Christelijke Basisschool Rembrandt

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
Registratie
BRIN Nummer 15FT
Vestigingsnummer 15FT00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Protestants-Christelijk
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool Christelijke Basisschool Rembrandt? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden. Type van de school Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleurd...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool Christelijke Basisschool Rembrandt? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden.
Type van de school
Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleurd door de achtergrond van de school. Er zijn in Nederland verschillende typen scholen: openbare en bijzondere scholen. Bijzondere basisscholen baseren zich op een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Dit kunnen heel verschillende godsdiensten of levensbeschouwingen zijn. Denk aan protestant-christelijke, rooms-katholieke of Jenaplan scholen. Openbare scholen zijn niet ‘bijzonder’ en baseren zich dus niet op een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool Christelijke Basisschool Rembrandt is een zogenaamde Protestants-Christelijk school.
Locatie van de school
Basisschool Christelijke Basisschool Rembrandt ligt in de provincie Zuid-Holland, in de regio’s van Haaglanden en Noord-Zuid-Holland. Het precieze adres van de school is: Rooseveltlaan 49, 2625 GM te Delft.
Vestigings- en Basisregistratie Instellingen (BRIN)-nummer
Wellicht zegt bovenstaande kop je niets. Het vestigingsnummer en het BRIN-nummer van de school zijn unieke nummers die bij de school horen. Je zult er in de praktijk misschien weinig mee te maken hebben. Mocht je ze toch nodig hebben, gebruik dan 15FT00 als vestigingsnummer en 15FT als BRIN-nummer voor deze basisschool.
Contact leggen met de school
Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt en wil je met de schoolleiding zelf in contact komen? Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool Christelijke Basisschool Rembrandt. Naast het hierboven genoemde adres (zie de alinea ‘Locatie van de school’) kun je telefoonnummer +31152561988 gebruik om de school te bellen. De school is ook op het internet te vinden (zie http://www.rembrandtschooldelft.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Rooseveltlaan 49
2625 GM Delft

Tel: +31152561988

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling