• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Dordtse Vrije School

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Antroposofisch
Basisonderwijs
Antroposofisch
Registratie
BRIN Nummer 06XQ
Vestigingsnummer 06XQ00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Antroposofisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool Dordtse Vrije School.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is Dordtse Vrije School. Dit is een school in Dordrecht. Deze plaats bevindt zich in gemeente Dordrecht/Zwijndrecht. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Zuid-Holland-Zuid in Dordrecht-Gorinchem. De provincie waar basisschool Dordtse Vrije School onder valt, is provincie Zuid-Holland.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool Dordtse Vrije School is een Antroposofisch school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Dubbelmondestraat 1, 3312 NB te Dordrecht. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31786140106. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.dordtsevrijeschool.nl.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool Dordtse Vrije School te Dordrecht is 06XQ00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 06XQ.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Dubbelmondestraat 1
3312 NB Dordrecht

Tel: +31786140106

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling