• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Johannes Calvynschool

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Reformatorisch
Basisonderwijs
Reformatorisch
Registratie
BRIN Nummer 08JL
Vestigingsnummer 08JL00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Reformatorisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool Johannes Calvynschool.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is Johannes Calvynschool. Dit is een school in Krimpen Aan Den Ijssel. Deze plaats bevindt zich in gemeente Rotterdam. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Rijnmond in Rijnmond Groot. De provincie waar basisschool Johannes Calvynschool onder valt, is provincie Zuid-Holland.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool Johannes Calvynschool is een Reformatorisch school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Buys Ballotsingel 45, 2922 HG te Krimpen Aan Den Ijssel. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31180515078. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.sggkrimpen.nl.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool Johannes Calvynschool te Krimpen Aan Den Ijssel is 08JL00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 08JL.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Buys Ballotsingel 45
2922 HG Krimpen Aan Den Ijssel

Tel: +31180515078

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling