• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Islamitische Basisschool Ibn I Sina

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Islamitisch
Basisonderwijs
Islamitisch
Registratie
BRIN Nummer 23GW
Vestigingsnummer 23GW00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Islamitisch
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool Islamitische Basisschool Ibn I Sina? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden. Type van de school Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleur...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool Islamitische Basisschool Ibn I Sina? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden.
Type van de school
Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleurd door de achtergrond van de school. Er zijn in Nederland verschillende typen scholen: openbare en bijzondere scholen. Bijzondere basisscholen baseren zich op een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Dit kunnen heel verschillende godsdiensten of levensbeschouwingen zijn. Denk aan protestant-christelijke, rooms-katholieke of Jenaplan scholen. Openbare scholen zijn niet ‘bijzonder’ en baseren zich dus niet op een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool Islamitische Basisschool Ibn I Sina is een zogenaamde Islamitisch school.
Locatie van de school
Basisschool Islamitische Basisschool Ibn I Sina ligt in de provincie Zuid-Holland, in de regio’s van Rijnmond en Rijnmond Groot. Het precieze adres van de school is: Zegenstraat 120, 3082 XZ te Rotterdam.
Vestigings- en Basisregistratie Instellingen (BRIN)-nummer
Wellicht zegt bovenstaande kop je niets. Het vestigingsnummer en het BRIN-nummer van de school zijn unieke nummers die bij de school horen. Je zult er in de praktijk misschien weinig mee te maken hebben. Mocht je ze toch nodig hebben, gebruik dan 23GW00 als vestigingsnummer en 23GW als BRIN-nummer voor deze basisschool.
Contact leggen met de school
Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt en wil je met de schoolleiding zelf in contact komen? Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool Islamitische Basisschool Ibn I Sina. Naast het hierboven genoemde adres (zie de alinea ‘Locatie van de school’) kun je telefoonnummer +31104282590 gebruik om de school te bellen. De school is ook op het internet te vinden (zie http://www.ibn-i-sina.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Zegenstraat 120
3082 XZ Rotterdam

Tel: +31104282590

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling