• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Algemeen bijzonder
Basisonderwijs
Algemeen bijzonder
Registratie
BRIN Nummer 05VW
Vestigingsnummer 05VW00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Algemeen bijzonder
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie ...

Als je je oriënteert op een geschikte basisschool voor je kind, maar ook als je kind al een basisschool bezoekt, is het handig om algemene, feitelijke informatie over basisscholen te kunnen opzoeken. Op die manier kun je immers eenvoudig informatie inwinnen over de school, contact opnemen met de school of scholen onderling vergelijken. Hieronder wordt algemene informatie weergegeven over basisschool Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging.
Algemene locatie van de school
De naam basisschool is Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging. Dit is een school in 'S-Gravenhage. Deze plaats bevindt zich in gemeente 'S-Gravenhage. Deze gemeente maakt deel uit van de regio Haaglanden in Noord-Zuid-Holland. De provincie waar basisschool Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging onder valt, is provincie Zuid-Holland.
Levensbeschouwelijke richting van de school
In Nederland zijn er openbare en bijzondere scholen. Openbare scholen zijn niet gebaseerd op een godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Bijzondere scholen zijn dat wél. Denk bijvoorbeeld aan protestants-christelijke, rooms-katholieke, islamitische of Montessori scholen. Om een goede schoolkeuze voor je kind te maken, is het belangrijk om te weten wat de richting van de school is. Basisschool Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging is een Algemeen bijzonder school.
Contactgegevens van de school
Wil je de school bezoeken of er schriftelijk contact mee opnemen? Daarvoor kun je het volgende adres gebruiken: Nassaulaan 26, 2514 JT te 'S-Gravenhage. Het is ook mogelijk om de school telefonisch te bereiken, via telefoonnummer +31703638531. Ten slotte kun je ook de website van de school bezoeken. Gebruik hiervoor het webadres http://www.hsvdenhaag.nl.
Vestigings- en BRIN-nummer van de school
Soms heb je voor bijvoorbeeld het inschrijven van je kind bepaalde gegevens van de school nodig, waaronder het vestigings- en BRIN-nummer van de school. Het BRIN-nummer wordt ook wel Basisregistratie Instellingen-nummer genoemd. Dit zijn unieke nummers die bij de school horen. Het vestigingsnummer van basisschool Basisschool van de Stichting Haagsche School Vereniging te 'S-Gravenhage is 05VW00. Het bijbehorende BRIN-nummer is 05VW.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Nassaulaan 26
2514 JT 'S-Gravenhage

Tel: +31703638531

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling