• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Opgroeigids Redactie

cbs Oranje-Nassau

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
Registratie
BRIN Nummer 08XB
Vestigingsnummer 08XB00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Protestants-Christelijk
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool cbs Oranje-Nassau te Sliedrecht? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van de school, de lo...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve gegevens over basisschool cbs Oranje-Nassau te Sliedrecht? Op deze pagina geven wij je op een overzichtelijke manier informatie. Je kunt hier lezen over de levensbeschouwelijke richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school.
 Denominatie van de school
Met de ‘denominatie van de school’ wordt de levensbeschouwelijke richting bedoeld die de school aanhangt. Er zijn in Nederland namelijk veel verschillende scholen. Grofweg zijn er twee categorieën: openbare en bijzondere scholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld protestants-christelijke, islamitische, Montessori of Dalton scholen. Alle andere scholen zijn openbare scholen en gaan dus níet uit van een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool cbs Oranje-Nassau is een zogenaamde Protestants-Christelijk school.
Locatie van de school
Je kunt basisschool cbs Oranje-Nassau bezoeken op het volgende adres: Merwestraat 16, 3361 HL te Sliedrecht. Sliedrecht is onderdeel van van Zuid-Holland-Zuid en Dordrecht-Gorinchem. Deze gebieden liggen in de provincie Zuid-Holland.
Vestigingsnummer en Basisregistratie Instellingen (BRIN) nummer van de school
Het vestigingsnummer van basisschool cbs Oranje-Nassau te Sliedrecht is 08XB00. Het BRIN-nummer van basisschool cbs Oranje-Nassau is 08XB. Dit zijn twee nummers die specifiek behoren bij deze school. Als ouder heb je er misschien niet veel mee te maken, maar soms heb je ze nodig om bijvoorbeeld je kind aan te melden bij de school.
Contact opnemen met de school
Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen en wil je deze stellen aan de school zelf? Dan zijn er verschillende manieren om contact met hen op te nemen. Je kunt de school telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31184415111. Op de website van de school is wellicht ook meer informatie te vinden (zie hiervoor http://www.cbsoranje-nassau.nl). Uiteraard kun je ook de school schriftelijk benaderen. Gebruik hiervoor dan het adres zoals hierboven benoemd onder het kopje ‘Locatie van de school’.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Merwestraat 16
3361 HL Sliedrecht

Tel: +31184415111

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling