• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

Openbare Basisschool J.C. van Gent

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Openbaar
Basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 10CI
Vestigingsnummer 10CI00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool Openbare Basisschool J.C. van Gent te Sommelsdijk? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen ...

Ben jij op zoek naar algemene gegevens over basisschool Openbare Basisschool J.C. van Gent te Sommelsdijk? Hieronder vind je alles over het de richting van de school, de locatie en de contactgegevens van de school. Ideaal als je contact wilt opnemen met de school, of als je je in algemene zin wilt oriënteren op de juiste school voor jouw peuter.
 Welk richting heeft de school?
Basisschool Openbare Basisschool J.C. van Gent is een zogenaamde Openbaar school. We vermelden dit, omdat er in Nederland twee typen scholen zijn: openbare basisscholen en bijzondere basisscholen. Onder bijzondere basisscholen vallen alle scholen die uitgaan van een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting (bijvoorbeeld rooms-katholieke, protestants-christelijke, islamitische of Dalton scholen). Alle andere scholen zijn openbare scholen.
Waar is de school te vinden?
Basisschool Openbare Basisschool J.C. van Gent is een basisschool die gelegen is in de plaats Sommelsdijk. Het precieze adres van de school is Molenlaan 26, 3245 CP te Sommelsdijk. Deze plaats behoort tot de provincie Zuid-Holland. Meer specifiek geldt dat Sommelsdijk onderdeel is van Rijnmond en Rijnmond Groot.
School-specifieke nummers
Iedere school in Nederland heeft een zogenaamd vestigingsnummer en een BRIN-nummer (BRIN staat voor Basisregistratie Instellingen). Dit nummer is voor iedere school uniek. Het BRIN-nummer word uitgegeven door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt gebruikt om de precieze school te identificeren. Het BRIN-nummer van basisschool Openbare Basisschool J.C. van Gent te Sommelsdijk is 10CI. Het vestigingsnummer van de school is 10CI00.
Hoe kun je contact opnemen met de school?
Ben jij op zoek naar meer informatie over de school en wil je daarvoor contact opnemen met de school zelf? Dan kun je hiervoor uiteraard het hierboven genoemde adres gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee manieren om contact te leggen. Ten eerste is de school telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31187482063. Ten tweede kun je ook de website van de school bezoeken (http://www.jcvangent.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Molenlaan 26
3245 CP Sommelsdijk

Tel: +31187482063

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling