• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
Opgroeigids Redactie
Opgroeigids Redactie

IKC De Meerpaal

(0)
Schrijf een beoordeling
Basisonderwijs
Openbaar
Basisonderwijs
Openbaar
Registratie
BRIN Nummer 15PJ
Vestigingsnummer 15PJ00
Type
Onderwijstype Basisonderwijs
Denominatie Openbaar
Details
Aantal plaatsen -
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Kinderen per leidster -
Maximale groepgrootte -
Scholenopdekaart -
CITO Score -
Excellente School -
Meer informatie

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool IKC De Meerpaal? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden. Type van de school Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleurd door de achtergron...

Ben jij op zoek naar algemene en objectieve informatie over basisschool IKC De Meerpaal? Hieronder kun je de meest belangrijke gegevens vinden.
Type van de school
Het onderwijs dat jouw kind ontvangt, wordt voor een deel gekleurd door de achtergrond van de school. Er zijn in Nederland verschillende typen scholen: openbare en bijzondere scholen. Bijzondere basisscholen baseren zich op een bepaalde godsdienst of levensbeschouwelijke richting. Dit kunnen heel verschillende godsdiensten of levensbeschouwingen zijn. Denk aan protestant-christelijke, rooms-katholieke of Jenaplan scholen. Openbare scholen zijn niet ‘bijzonder’ en baseren zich dus niet op een bepaalde godsdienst of levensovertuiging. Basisschool IKC De Meerpaal is een zogenaamde Openbaar school.
Locatie van de school
Basisschool IKC De Meerpaal ligt in de provincie Zuid-Holland, in de regio’s van Haaglanden en Noord-Zuid-Holland. Het precieze adres van de school is: Rakkersveld 137, 2722 BN te Zoetermeer.
Vestigings- en Basisregistratie Instellingen (BRIN)-nummer
Wellicht zegt bovenstaande kop je niets. Het vestigingsnummer en het BRIN-nummer van de school zijn unieke nummers die bij de school horen. Je zult er in de praktijk misschien weinig mee te maken hebben. Mocht je ze toch nodig hebben, gebruik dan 15PJ00 als vestigingsnummer en 15PJ als BRIN-nummer voor deze basisschool.
Contact leggen met de school
Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt en wil je met de schoolleiding zelf in contact komen? Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met basisschool IKC De Meerpaal. Naast het hierboven genoemde adres (zie de alinea ‘Locatie van de school’) kun je telefoonnummer +31793311169 gebruik om de school te bellen. De school is ook op het internet te vinden (zie http://www.ikcdemeerpaal.nl).
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Contactgegevens

Rakkersveld 137
2722 BN Zoetermeer

Tel: +31793311169

E-mail: -

Facebookpagina
Instagrampagina
Twitterpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling