• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Inhoudsopgave

Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…Speciaal voor zwangere vrouwen en trotse moeders ontwerpt het Nederlandse merk Proud MaMa stijlvolle sieraden en accessoires voor tijdens de zwangerschap én daarna. Na de succesvolle introductie van de babybel-ketting met agaat begin dit jaar introduceert Proud MaMa nu de ideale aanvulling: bijpassende trendy armbanden. Verkrijgbaar in twee versies: met beads of met agaat, een edelsteen met een beschermende werking. Dé niet te missen aanvulling op de sieradencollectie van hippe (bijna) mama’s!Voor de nieuwste productlijn heeft Proud MaMa bewust gekozen voor agaat. Deze prachtige edelsteen werkt beschermend, stimuleert de groei van het kindje en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. Agaat is bovendien zeer geschikt voor de borstvoedingsperiode. De populaire babybel-ketting is een lange ketting die op de buik hangt, waardoor de baby het rustgevende geluid van het muziekbelletje kan horen. Dankzij het afneembare belletje kan het sieraad ook na de bevalling perfect worden gedragen. Naast de ketting met agaat heeft Proud MaMa nu ook een armband ontworpen met deze bijzondere edelsteen. De armband is 18 cm lang en dankzij het verlengstuk past de armband altijd. De verkoopprijs bedraagt € 24,95.

Beads-armbanden

Een erg leuke aanvulling op de agaat-sieraden zijn de armbanden met beads. De hippe beads-armband bestaat uit kleine glaskraaltjes. Ook deze armband is 18 cm lang en heeft een verlengstuk, waardoor de armband iedere vrouw past. De beads-armbanden zijn te koop in vier modieuze kleuren: antraciet, goud, transparant en grijs. Met een verkoopprijs van slechts € 6,95 zijn de beads-armbanden zeer gunstig geprijsd. In de beads-lijn van Proud MaMa is verder een ketting zonder bel verkrijgbaar, die ook als trendy wikkelarmband kan worden gedragen.

Over Proud MaMa

Proud MaMa is het succesvolle bedrijf van ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij en richt zich op zwangere vrouwen en moeders. Voor bijna mama’s zijn er de babybel-kettingen, en voor moeders heeft Proud MaMa onder meer armbanden en kettingen in het assortiment. Alle sieraden zijn voorzien van een Proud MaMa label. De collectie is verkrijgbaar bij diverse winkels in binnen- en buitenland en in online shops. Kijk voor verkoopadressen op de website.