• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Inhoudsopgave

Driftbuien, woede-aanvallen en ander opstandig gedrag van je kind. Het kan je tot wanhoop drijven. Je peuter die driftig op de grond in de supermarkt alles bij elkaar krijst. Of je kleuter die bij het minste geringste in woede uitbarst en erop los slaat. Dat kan anders!

Gratis online cursus URL&UK

Wil je als ouder meer grip hebben op de emotionele buien van je kleuter of peuter? Doe dan nu gratis mee met de online cursus van URL&UK biedt ouders van kleuters en peuters die meer grip willen hebben op deze emotionele buien een gratis online programma aan. Je leert over de ontwikkeling en werking van de hersenen van je kind. Daarnaast krijg je praktische tips en word je geholpen om je zoon of dochter te ondersteunen op een manier die de relatie met je kind versterkt.

Url&Uk – Wil jij ook meer grip op de emotionele buien van…

Wil jij ook meer grip op de emotionele buien van je peuter of kleuter? Doe dan nu mee met dit onderzoek en krijg gratis toegang tot Url&Uk. Ga naar…

Wetenschappelijk onderzoek

Het online programma URL&UK is ontwikkeld voor wetenschappelijk onderzoek. Er is geen commercieel belang.

Na aanmelding neemt een van de onderzoekers telefonisch contact met je op. De praktische kant wordt besproken en je eventuele vragen worden beantwoord. Deelname aan het wetenschappelijk onderzoek is op vrijwillige basis. Je gegevens en alle informatie zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden.

Hoe werkt het?

Je vult een vragenlijst in over het gedrag van je kind, de opvoeding en de emoties van jou en je kind. Het invullen kost ongeveer 20 minuten.

Het online programma bestaat uit 5 delen van elk ongeveer 10 minuten. De helft van de deelnemers krijgt videofragmenten, de andere deelnemers krijgen schriftelijke online informatie. Je kunt meedoen aan het onderzoek wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Sommige deelnemers wordt gevraagd over een aantal weken pas te starten.

Vier weken na afloop vul je opnieuw een vragenlijst in, nu met aanvullende vragen.

Voor aanmelden en meer informatie kun je terecht op www.urlenuk.nl