• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Kinderopvang De 5

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 168677040
Type
Details
Aantal plaatsen 16
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Ben je op zoek naar een geschikt opvangcentrum voor je kind? Dan raden we je aan om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt grondig met elkaar te vergelijken en, indien mogelijk, eens te bezoeken. Om de diverse mogelijkheden te kunnen best...

Ben je op zoek naar een geschikt opvangcentrum voor je kind? Dan raden we je aan om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt grondig met elkaar te vergelijken en, indien mogelijk, eens te bezoeken. Om de diverse mogelijkheden te kunnen bestuderen, heb je allerlei informatie nodig. Je moet weet welke activiteiten ze organiseren, op basis van welk concept ze werken en hoe de kinderopvang juist werkt. We geven je daarom alvast wat informatie over Kinderopvang De 5.
Waar kan je Kinderopvang De 5 terugvinden?
Kinderopvang Kinderopvang De 5 is een uitstekend opvangcentrum dat in Doetinchem ligt. Kinderopvang De 5 is één van de betere kinderopvangcentra van de provincie Gelderland. De opvang staat bekend om zijn professionele aanpak en elk kind gaat er met plezier naartoe.
Op welke waarden baseert de kinderopvang zich?
Tijdens het uitkiezen van de kinderopvang moet je met de volgende elementen rekening houden: de leeftijd van de kinderen die ze accepteren, de activiteiten die ze organiseren en de openingsuren van het centrum. In Nederland heb je namelijk zowel peuterspeelzalen als dagopvangcentra, buitenschoolse opvang en tussentijdse opvangcentra. Kinderopvang De 5 is een voorbeeld van Kinderdagverblijf.
Tijd voor een bezoek!
Elke kinderopvang ontvangt hun toekomstige leden graag voor een rondleiding. Op deze manier kan je de verschillende faciliteiten rustig bekijken en kan je een weloverwogen beslissing nemen. Kinderopvang De 5 vind je op Burg van Nispenstraat 12, 7001BS Doetinchem terug. Je kan een afspraak met het centrum maken op 06-26214151 of je kan hen even een mailtje sturen op s.nuruwe@autimaat.nl. Op hun website kan je alvast wat foto’s bekijken.
De unieke code van het centrum
Zodra je kind naar een kinderopvangcentrum gaat, wil je natuurlijk kinderopvangtoeslag aanvragen. Om deze toeslag te kunnen, moet je het LRK-nummer van het centrum aan de belastingsdienst doorgeven. Kinderopvang De 5 heeft 168677040 gekregen. Hou dit nummer dan ook goed bij als Kinderopvang De 5 je een geschikt centrum lijkt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Burg van Nispenstraat 12
7001BS Doetinchem

Tel: 06-26214151

E-mail: s.nuruwe@autimaat.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling