• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Prokino kinderdagverblijf Baloe

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 164999498
Type
Details
Aantal plaatsen 48
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Om een goede en succesvolle toekomst van je kind te verzekeren, kies je niet zomaar een kinderopvangcentrum uit. Je wil liefst zoveel mogelijk centra vergelijken en je zoekt dan ook praktische en feitelijke informatie op. Op deze manier krijg je een ...

Om een goede en succesvolle toekomst van je kind te verzekeren, kies je niet zomaar een kinderopvangcentrum uit. Je wil liefst zoveel mogelijk centra vergelijken en je zoekt dan ook praktische en feitelijke informatie op. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de werking van elke kinderopvang en kan je een weloverwogen keuze maken. We helpen je alvast met informatie over Prokino kinderdagverblijf Baloe.
Een leuk kinderopvangcentrum op een prachtige locatie
Prokino kinderdagverblijf Baloe is een basisschool die in de gemeente Nijkerk ligt. Nijkerk ligt in de mooie provincie Gelderland. Prokino kinderdagverblijf Baloe staat bekend als een leuk centrum waar kinderen dagelijks met plezier naartoe gaan.
Volgt de kinderopvang een bepaald concept of methode?
Heel wat kinderopvangcentra baseren hun activiteiten op een bepaald concept of methode. Op deze manier wordt de ontwikkeling van het kind op een efficiënte manier gestimuleerd en worden de activiteiten op een specifieke manier georganiseerd. Verder moet je ook naar het soort opvang kijken. Er bestaat namelijk een kinderopvangcentrum voor elke leeftijd. Prokino kinderdagverblijf Baloe valt onder de categorie Kinderdagverblijf.
Hoe kan je Prokino kinderdagverblijf Baloe contacteren
Lijkt dit de ideale opvang voor je kinderen en zoek je een manier om in contact te komen met Prokino kinderdagverblijf Baloe? Je kan deze kinderopvang bezoeken op het volgende adres J.J.A. Goeverneurlaan 1, 3871EJ Hoevelaken. Verder is het centrum telefonisch bereikbaar op het nummer 033-2460461 en beschikken ze ook over een emailadres: villavrolijk@prokino.nl. Ten slotte heeft Prokino kinderdagverblijf Baloe ook een mooie website http://www.prokino.nl gecreëerd. Op deze pagina hebben ze een mooi overzicht van de diverse mogelijkheden en heel wat leuke foto’s geplaatst.
Schrijf je kind nu nog in
Het LRK-nummer van Prokino kinderdagverblijf Baloe is 164999498. Deze unieke code zal je nodig hebben om je kinderopvangtoeslag aan te vragen. De belastingdienst vraagt dit nummer namelijk op, zodat ze zeker weten dat het om een officiële instelling gaat. Hou dit nummer dan ook goed bij, zodat je je geld zo snel mogelijk kan ontvangen.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

J.J.A. Goeverneurlaan 1
3871EJ Hoevelaken

Tel: 033-2460461

E-mail: villavrolijk@prokino.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling