• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Kindercentrum de KinderSofa B.V.

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 166830574
Type
Details
Aantal plaatsen 16
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Heel wat ouders nemen tijdens de zoektocht naar een kinderopvangcentrum ruim de tijd om zich goed te oriënteren. Het is echter moeilijk om voldoende informatie over alle opvangcentra terug te vinden. De meeste informatie is onvolledig en geeft geen ...

Heel wat ouders nemen tijdens de zoektocht naar een kinderopvangcentrum ruim de tijd om zich goed te oriënteren. Het is echter moeilijk om voldoende informatie over alle opvangcentra terug te vinden. De meeste informatie is onvolledig en geeft geen duidelijk beeld van de visie en de waarden van de kinderopvang. We geven je daarom graag meer informatie over Kindercentrum de KinderSofa B.V..
Een ideale locatie
De officiële naam van de kinderopvang is Kindercentrum de KinderSofa B.V.. De opvang ligt in het centrum van Venray, een rustig plekje in de provincie Limburg. Het centrum biedt tal van leuke activiteiten aan en beschikt over mooie faciliteiten.
Welk soort opvang heb je nodig?
Elke ouder wil zijn of haar kind op een bepaalde manier opvoeden. Het is dan ook belangrijk dat de waarden van het opvangcentrum hierbij aansluiten. Kijk daarom goed naar het concept of de methode waarop ze zich baseren en wat de religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond van de activiteiten is. Bovendien heb je de keuze uit dagopvang, buitenschoolse opvang of tussentijdse opvang. Kindercentrum de KinderSofa B.V. behoort tot Kinderdagverblijf.
Plan meteen een bezoek in
De beste manier om een correct beeld van de kinderopvang te krijgen, is door het centrum te bezoeken. Tijdens een rondleiding zal het meteen duidelijk worden waar de opvang veel aandacht aan besteedt en wat de mogelijkheden exact zijn. Kindercentrum de KinderSofa B.V. ligt op Grootdorp 32, 5815AE Merselo. Je kan een afspraak maken op het nummer 0478-561926 of het emailadres kindercentrum@kindersofa.nl. Op de website http://www.kindersofa.nl vind je trouwens ook heel wat interessante info terug.
Vergeet het LRK-nummer niet
Heb je je kind bij Kindercentrum de KinderSofa B.V. ingeschreven? Vergeet dan je kinderopvangtoeslag niet aan te vragen. Om je tijd te besparen, geven we je alvast het LRK-nummer van de school 166830574. Deze code is een uniek nummer dat bij de school in kwestie hoort en waar de belastingdienst altijd om vraagt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling