• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Ut Rengel(p)??tje

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 165776341
Type
Details
Aantal plaatsen 16
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Kinderen moeten vanaf een bepaalde leeftijd naar de kinderopvang. Deze etappe is ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en is vaak de start van een succesvolle toekomt. Als ouder wil je dan ook een geschikt opvangcentrum uitkiezen. Je kan enkel ...

Kinderen moeten vanaf een bepaalde leeftijd naar de kinderopvang. Deze etappe is ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en is vaak de start van een succesvolle toekomt. Als ouder wil je dan ook een geschikt opvangcentrum uitkiezen. Je kan enkel een weloverwogen keuze maken als er voldoende informatie over de opvang beschikbaar is. Hieronder geven we daarom een uitgebreid verslag over Ut Rengel(p)??tje.
Een mooie locatie
Kinderopvang Ut Rengel(p)??tje is een uitstekend centrum in het hartje van Schinnen. Schinnen ligt in de provincie Limburg. Ut Rengel(p)??tje beschikt over alle nodige faciliteiten om je kind op een correcte manier op te voeden.
Welke soorten kinderopvang bestaan er in Nederland?
Ut Rengel(p)??tje is een voorbeeld van Kinderdagverblijf. Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, bestaan er verschillende soorten kinderopvang in Nederland. Langs de ene kant heb je dagopvangcentra en peuterspeelzalen. Deze centrum zijn voornamelijk gericht op baby’s en peuters en bieden dan ook een aangepast en stimulerend programma aan. Langs de andere kant bestaan er ook buitenschoolse en tussentijdse opvangcentra. Deze opvangmogelijkheden richten zich voornamelijk en kleuters en schoolgaande jeugd en helpen hen om de leerstof op een efficiënte manier te verwerken.
Diverse contactmogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om Ut Rengel(p)??tje te contacteren. Eerst en vooral kan je de kinderopvang natuurlijk bezoeken. Ut Rengel(p)??tje bevindt zich op Kerkweg 107, 6155KL Puth. Geef hen wel eerst een seintje op 046-4235332, zodat ze zich op jouw komst kunnen voorbereiden. Verder kan je Ut Rengel(p)??tje ook elektronisch bereiken op mokinderopvang@mik-piwgroep.nl. Op hun website http://www.spelenderwijs.nl vind je ten slotte ook heel wat informatie en een handig contactformulier terug.
Welke code heb je nodig om kinderopvangtoeslag aan te vragen?
Elk kinderopvangcentrum dat bij het Landelijk Register Kinderopvang is ingeschreven, beschikt over een LRK-nummer. Dit is een uniek nummer dat aangeeft dat het om een officieel centrum gaat. Bovendien heb je deze code nodig om kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. Als je voor Ut Rengel(p)??tje kiest, kan je het nummer 165776341 gebruiken.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling