• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

K.O.V. Alles Kits Europese locatie

(0)
Schrijf een beoordeling
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Registratie
LRK Nummer 173052368
Type
Details
Aantal plaatsen 44
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Een goede kinderopvang is van essentieel belang tijdens de opvoeding van je kind. Om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt te kunnen vergelijken, heb je informatie over de diverse mogelijkheden nodig. Op deze manier krijg je een duidelij...

Een goede kinderopvang is van essentieel belang tijdens de opvoeding van je kind. Om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt te kunnen vergelijken, heb je informatie over de diverse mogelijkheden nodig. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de werking van de verschillende centra en kan je een weloverwogen en gepaste keuze maken. We geven je graag alle nodige informatie over K.O.V. Alles Kits Europese locatie.
De ideale locatie
Kinderopvang K.O.V. Alles Kits Europese locatie is een uitstekend centrum dat in de gemeente #N/A ligt. #N/A vind je terug in de provincie #N/A. Kinderen kunnen K.O.V. Alles Kits Europese locatie op een eenvoudige en veilige manier bereiken.
De waarden van de kinderopvang
Het programma van de verschillende kinderopvangcentra verschilt op heel wat vlakken. Kinderopvangcentra en peuterspeelzalen organiseren heel wat leerrijke activiteiten en baseren zich vaak op een bepaald concept, zoals Montessori. Buitenschoolse opvang en tussentijdse opvang richten zich dan weer meer op ondersteuning bij taken of huiswerk. K.O.V. Alles Kits Europese locatie is een Buitenschoolse opvang.
Hoe kan je contact opnemen met K.O.V. Alles Kits Europese locatie
Lijkt K.O.V. Alles Kits Europese locatie je een geschikte keuze voor je kind en wil je meer informatie over dit centrum? Breng dan eens een bezoekje aan de kinderopvang. Het exacte adres van K.O.V. Alles Kits Europese locatie is Molenweidtje 5, 1862BC te Bergen (NH). Je kan hen ook telefonisch bereiken op 0229-278560 of je kan een mail sturen naar administratie@alleskits.org. K.O.V. Alles Kits Europese locatie beschikt trouwens ook over een prachtige website: http://www.alleskits.org.
De unieke LRK-code van de kinderopvang
Alle Nederlandse kinderopvangcentra beschikken over een unieke LRK-code. Dit nummer geeft aan dat het centrum bij het Landelijk Register Kinderopvang ingeschreven is. K.O.V. Alles Kits Europese locatie heeft 173052368 toewezen gekregen. Hou dit nummer goed bij. Dit nummer moet je namelijk aan de belastingdienst geven wanneer je kinderopvangtoeslag aanvraagt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling