• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Kinderopvang De Woelige Hoek

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 164752444
Type
Details
Aantal plaatsen 56
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind en besteedt dan ook ontzettend veel aandacht aan het uitzoeken van een geschikte kinderopvang. Een goede opvang kan de ontwikkeling van je kind namelijk enorm bevorderen. Voor je een keuze kan maken, he...

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind en besteedt dan ook ontzettend veel aandacht aan het uitzoeken van een geschikte kinderopvang. Een goede opvang kan de ontwikkeling van je kind namelijk enorm bevorderen. Voor je een keuze kan maken, heb je heel wat feitelijke en praktische informatie over het opvangcentrum nodig. In dit artikel geven we je meer informatie over Kinderopvang De Woelige Hoek in #N/A.
Een uitstekende kinderopvang met een ideale ligging
In #N/A, onderdeel van de provincie #N/A, staat kinderopvang Kinderopvang De Woelige Hoek bekend als een uitstekend centrum met originele activiteiten. Het opvangcentrum is bovendien erg goed gelegen en de gebouwen zijn vlot bereikbaar.
Ga je voor een standaard kinderopvang
Elke ouder heeft een bepaalde opvoeding voor ogen. Het is erg belangrijk dat de denkwijze van de kinderopvang hier perfect bij aansluit. In Nederland bestaan er verschillende centra die hun werkwijze op een bepaalde methode of concept baseren. Montessori en Freinet zijn hier mooie voorbeelden van. Bovendien moet je ook naar het soort opvang kijken. Afhankelijk van de leeftijd van je kind heb je een peuterspeelzaal, dagopvang of buitenschoolse opvang nodig. Kinderopvang De Woelige Hoek kan je omschrijven als een Kinderdagverblijf.
Contacteer Kinderopvang De Woelige Hoek meteen
Kinderopvang De Woelige Hoek is een modern centrum met alle nodige faciliteiten. Op hun website http://www.kinderopvangtexel.nl vind je heel wat foto’s terug. Om een beter beeld van de kinderopvang te krijgen, kan je de gebouwen ook bezoeken. Het exacte adres van de opvang is Keesomlaan 13, 1791DA Den Burg. Breng het centrum wel even van je bezoek op de hoogte op het nummer 0222322088 of stuur hen even een mailtje: info@kinderopvangtexel.nl.
Waarom heb je het LRK-nummer nodig
Tijdens het aanvragen van je kinderopvangtoeslag zal je het LRK-nummer van de kinderopvang aan de belastingdienst moeten doorgeven. Dit is een unieke code die aan alle Nederlandse opvangcentra toegekend wordt. Kinderopvang De Woelige Hoek beschikt over code 164752444.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling