• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Kinderdagverblijf Klein Drakenstein

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 128551392
Type
Details
Aantal plaatsen 54
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Je kind brengt waarschijnlijk heel wat tijd in de kinderopvang door. Het is daarom erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een geschikt centrum. Om te weten te komen wat de ideeën en waarden van een kinderopvang zijn, heb je zowel praktische als fei...

Je kind brengt waarschijnlijk heel wat tijd in de kinderopvang door. Het is daarom erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een geschikt centrum. Om te weten te komen wat de ideeën en waarden van een kinderopvang zijn, heb je zowel praktische als feitelijke informatie nodig. In dit artikel geven we je daarom graag meer informatie over Kinderdagverblijf Klein Drakenstein.
Waar ligt Kinderdagverblijf Klein Drakenstein?
De officiële naam van de kinderopvang is Kinderdagverblijf Klein Drakenstein. Het centrum ligt op een rustige plek in gemeente #N/A en maakt onderdeel uit van #N/A. Kinderdagverblijf Klein Drakenstein heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikt over mooie en moderne gebouwen.
Zijn alle kinderopvangcentra gelijk?
Tijdens je zoektocht naar een geschikte kinderopvang zal je merken dat je de keuze hebt uit verschillende centra. Er bestaan namelijk dagopvangcentra, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangcentra. De leeftijd van je kind en de opvangmogelijkheden van de ouders bepalen het soort kinderopvang dat je nodig hebt. Kinderdagverblijf Klein Drakenstein is een mooi voorbeeld van Kinderdagverblijf.
Kinderdagverblijf Klein Drakenstein is eenvoudig te contacteren
Het exacte adres van de kinderopvang is Burg Breukelstraat 5, 5473AW te Heeswijk-Dinther. Je kan het centrum op elk moment bezoeken, al wordt er wel gevraagd om de school van je komst op de hoogte te brengen. Je kan dit telefonisch doen op het nummer 073 - 7119400 of je kan een email sturen naar kdvkleindrakenstein@kinderopvanghumanitas.nl. Als je op zoek bent naar foto’s, kan je de website bezoeken. Op http://www.kinderopvanghumanitas.nl vind je prachtige afbeeldingen terug, waardoor je meteen een mooi beeld van de kinderopvang krijgt.
Wat heb je nodig om je kind in te schrijven?
Elke kinderopvang moet zich bij het Landelijk Register Kinderopvang inschrijven. Zodra deze inschrijving in orde is, ontvangt het centrum een uniek nummer. Dit nummer heb je vervolgens nodig om kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. Kinderdagverblijf Klein Drakenstein beschikt over code 128551392.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling