• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Kidspalace BSO

(0)
Schrijf een beoordeling
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Registratie
LRK Nummer 104095751
Type
Details
Aantal plaatsen 44
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Je kind brengt waarschijnlijk heel wat tijd in de kinderopvang door. Het is daarom erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een geschikt centrum. Om te weten te komen wat de ideeën en waarden van een kinderopvang zijn, heb je zowel praktische als fei...

Je kind brengt waarschijnlijk heel wat tijd in de kinderopvang door. Het is daarom erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een geschikt centrum. Om te weten te komen wat de ideeën en waarden van een kinderopvang zijn, heb je zowel praktische als feitelijke informatie nodig. In dit artikel geven we je daarom graag meer informatie over Kidspalace BSO.
Waar ligt Kidspalace BSO?
De officiële naam van de kinderopvang is Kidspalace BSO. Het centrum ligt op een rustige plek in gemeente #N/A en maakt onderdeel uit van #N/A. Kidspalace BSO heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikt over mooie en moderne gebouwen.
Zijn alle kinderopvangcentra gelijk?
Tijdens je zoektocht naar een geschikte kinderopvang zal je merken dat je de keuze hebt uit verschillende centra. Er bestaan namelijk dagopvangcentra, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangcentra. De leeftijd van je kind en de opvangmogelijkheden van de ouders bepalen het soort kinderopvang dat je nodig hebt. Kidspalace BSO is een mooi voorbeeld van Buitenschoolse opvang.
Kidspalace BSO is eenvoudig te contacteren
Het exacte adres van de kinderopvang is Vlasakker 1, 3295SH te s-Gravendeel. Je kan het centrum op elk moment bezoeken, al wordt er wel gevraagd om de school van je komst op de hoogte te brengen. Je kan dit telefonisch doen op het nummer 06-24818406 of je kan een email sturen naar info@kidspalace.nl. Als je op zoek bent naar foto’s, kan je de website bezoeken. Op http://www.kidspalace.nl vind je prachtige afbeeldingen terug, waardoor je meteen een mooi beeld van de kinderopvang krijgt.
Wat heb je nodig om je kind in te schrijven?
Elke kinderopvang moet zich bij het Landelijk Register Kinderopvang inschrijven. Zodra deze inschrijving in orde is, ontvangt het centrum een uniek nummer. Dit nummer heb je vervolgens nodig om kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. Kidspalace BSO beschikt over code 104095751.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling