• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Kinderopvang de Tantie's

(0)
Schrijf een beoordeling
Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang
Registratie
LRK Nummer 178857993
Type
Details
Aantal plaatsen 33
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Ben je op zoek naar een geschikt opvangcentrum voor je kind? Dan raden we je aan om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt grondig met elkaar te vergelijken en, indien mogelijk, eens te bezoeken. Om de diverse mogelijkheden te kunnen best...

Ben je op zoek naar een geschikt opvangcentrum voor je kind? Dan raden we je aan om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt grondig met elkaar te vergelijken en, indien mogelijk, eens te bezoeken. Om de diverse mogelijkheden te kunnen bestuderen, heb je allerlei informatie nodig. Je moet weet welke activiteiten ze organiseren, op basis van welk concept ze werken en hoe de kinderopvang juist werkt. We geven je daarom alvast wat informatie over Kinderopvang de Tantie's.
Waar kan je Kinderopvang de Tantie's terugvinden?
Kinderopvang Kinderopvang de Tantie's is een uitstekend opvangcentrum dat in #N/A ligt. Kinderopvang de Tantie's is één van de betere kinderopvangcentra van de provincie #N/A. De opvang staat bekend om zijn professionele aanpak en elk kind gaat er met plezier naartoe.
Op welke waarden baseert de kinderopvang zich?
Tijdens het uitkiezen van de kinderopvang moet je met de volgende elementen rekening houden: de leeftijd van de kinderen die ze accepteren, de activiteiten die ze organiseren en de openingsuren van het centrum. In Nederland heb je namelijk zowel peuterspeelzalen als dagopvangcentra, buitenschoolse opvang en tussentijdse opvangcentra. Kinderopvang de Tantie's is een voorbeeld van Buitenschoolse opvang.
Tijd voor een bezoek!
Elke kinderopvang ontvangt hun toekomstige leden graag voor een rondleiding. Op deze manier kan je de verschillende faciliteiten rustig bekijken en kan je een weloverwogen beslissing nemen. Kinderopvang de Tantie's vind je op Hoofdstraat 92, 9561JE Ter Apel terug. Je kan een afspraak met het centrum maken op 0599-587231 of je kan hen even een mailtje sturen op info@detanties.nl. Op hun website kan je alvast wat foto’s bekijken.
De unieke code van het centrum
Zodra je kind naar een kinderopvangcentrum gaat, wil je natuurlijk kinderopvangtoeslag aanvragen. Om deze toeslag te kunnen, moet je het LRK-nummer van het centrum aan de belastingsdienst doorgeven. Kinderopvang de Tantie's heeft 178857993 gekregen. Hou dit nummer dan ook goed bij als Kinderopvang de Tantie's je een geschikt centrum lijkt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Hoofdstraat 92
9561JE Ter Apel

Tel: 0599-587231

E-mail: info@detanties.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling