• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Kids & Zo Centrum B.V.

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 173158742
Type
Details
Aantal plaatsen 40
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Elk kind moet op een gegeven moment naar een kinderopvang. Het is de start van een nieuwe fase in het leven van je kleine bengel en ook als ouder zal het even wennen zijn. Om er zeker van te zijn dat je kind zich goed voelt, ga je op zoek naar een ge...

Elk kind moet op een gegeven moment naar een kinderopvang. Het is de start van een nieuwe fase in het leven van je kleine bengel en ook als ouder zal het even wennen zijn. Om er zeker van te zijn dat je kind zich goed voelt, ga je op zoek naar een gepaste opvang. Je wil de verschillende mogelijkheden grondig met elkaar vergelijken en hier heb je praktische en feitelijke informatie voor nodig. We geven je in dit artikel daarom alle belangrijke informatie over Kids & Zo Centrum B.V..
Een mooie en eenvoudig te bereiken ligging
Kids & Zo Centrum B.V. is een uitstekende kinderopvang in Amsterdam, een gemeente in de provincie Noord-Holland. Kids & Zo Centrum B.V. is een prachtig centrum met alle nodige faciliteiten. Deze kinderopvang is erg goed gelegen en zeer eenvoudig bereikbaar.
Waar ben je exact naar op zoek?
In Nederland bestaan er ontzettend veel soorten opvang. Je hebt onder andere de keuze uit dagopvang, buitenschoolse opvang, tussentijdse opvang en een peuterspeelzaal. Afhankelijk van de leeftijd van je kind en je werkuren kies je voor een bepaald soort opvang. Kids & Zo Centrum B.V. is een Kinderdagverblijf.
Breng Kids & Zo Centrum B.V. een bezoek
Om een juiste beslissing te maken, wil je de kinderopvang waarschijnlijk een keer bezoeken. Kids & Zo Centrum B.V. vind je op Prinsengracht 617A, 1016HV te Amsterdam terug. Geef hen wel eerst een seintje op 020-6248976, zodat ze van je komst op de hoogte zijn. Voor meer informatie kan je ook altijd hun website bekijken of een email naar centrum@kidsenzo.nl sturen.
LRK-nummer voor de inschrijving
Elke kinderopvangvoorziening heeft een LRK-nummer gekregen. Dit nummer is een unieke code die bevestigt dat het centrum bij het Landelijk Register Kinderopvang is ingeschreven. Je moet dit nummer aan de belastingdienst doorgeven om kinderopvangtoeslag te kunnen aanvragen. Voor Kids & Zo Centrum B.V. kan je code 173158742 gebruiken.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Prinsengracht 617A
1016HV Amsterdam

Tel: 020-6248976

E-mail: centrum@kidsenzo.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling