• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

KDV Meerwijk Op Stoom

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 169957615
Type
Details
Aantal plaatsen 32
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Kinderen moeten vanaf een bepaalde leeftijd naar de kinderopvang. Deze etappe is ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en is vaak de start van een succesvolle toekomt. Als ouder wil je dan ook een geschikt opvangcentrum uitkiezen. Je kan enkel ...

Kinderen moeten vanaf een bepaalde leeftijd naar de kinderopvang. Deze etappe is ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en is vaak de start van een succesvolle toekomt. Als ouder wil je dan ook een geschikt opvangcentrum uitkiezen. Je kan enkel een weloverwogen keuze maken als er voldoende informatie over de opvang beschikbaar is. Hieronder geven we daarom een uitgebreid verslag over KDV Meerwijk Op Stoom.
Een mooie locatie
Kinderopvang KDV Meerwijk Op Stoom is een uitstekend centrum in het hartje van Haarlem. Haarlem ligt in de provincie Noord-Holland. KDV Meerwijk Op Stoom beschikt over alle nodige faciliteiten om je kind op een correcte manier op te voeden.
Welke soorten kinderopvang bestaan er in Nederland?
KDV Meerwijk Op Stoom is een voorbeeld van Kinderdagverblijf. Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, bestaan er verschillende soorten kinderopvang in Nederland. Langs de ene kant heb je dagopvangcentra en peuterspeelzalen. Deze centrum zijn voornamelijk gericht op baby’s en peuters en bieden dan ook een aangepast en stimulerend programma aan. Langs de andere kant bestaan er ook buitenschoolse en tussentijdse opvangcentra. Deze opvangmogelijkheden richten zich voornamelijk en kleuters en schoolgaande jeugd en helpen hen om de leerstof op een efficiënte manier te verwerken.
Diverse contactmogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om KDV Meerwijk Op Stoom te contacteren. Eerst en vooral kan je de kinderopvang natuurlijk bezoeken. KDV Meerwijk Op Stoom bevindt zich op Leonardo da Vinciplein 74B, 2037RR Haarlem. Geef hen wel eerst een seintje op 023-5442737, zodat ze zich op jouw komst kunnen voorbereiden. Verder kan je KDV Meerwijk Op Stoom ook elektronisch bereiken op secretariaat@opstoom.nl. Op hun website http://www.opstoom.nl vind je ten slotte ook heel wat informatie en een handig contactformulier terug.
Welke code heb je nodig om kinderopvangtoeslag aan te vragen?
Elk kinderopvangcentrum dat bij het Landelijk Register Kinderopvang is ingeschreven, beschikt over een LRK-nummer. Dit is een uniek nummer dat aangeeft dat het om een officieel centrum gaat. Bovendien heb je deze code nodig om kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aan te vragen. Als je voor KDV Meerwijk Op Stoom kiest, kan je het nummer 169957615 gebruiken.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Leonardo da Vinciplein 74B
2037RR Haarlem

Tel: 023-5442737

E-mail: secretariaat@opstoom.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling