• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 465542815
Type
Details
Aantal plaatsen 31
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind en besteedt dan ook ontzettend veel aandacht aan het uitzoeken van een geschikte kinderopvang. Een goede opvang kan de ontwikkeling van je kind namelijk enorm bevorderen. Voor je een keuze kan maken, he...

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind en besteedt dan ook ontzettend veel aandacht aan het uitzoeken van een geschikte kinderopvang. Een goede opvang kan de ontwikkeling van je kind namelijk enorm bevorderen. Voor je een keuze kan maken, heb je heel wat feitelijke en praktische informatie over het opvangcentrum nodig. In dit artikel geven we je meer informatie over Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool in Amsterdam.
Een uitstekende kinderopvang met een ideale ligging
In Amsterdam, onderdeel van de provincie North Holland, staat kinderopvang Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool bekend als een uitstekend centrum met originele activiteiten. Het opvangcentrum is bovendien erg goed gelegen en de gebouwen zijn vlot bereikbaar.
Ga je voor een standaard kinderopvang
Elke ouder heeft een bepaalde opvoeding voor ogen. Het is erg belangrijk dat de denkwijze van de kinderopvang hier perfect bij aansluit. In Nederland bestaan er verschillende centra die hun werkwijze op een bepaalde methode of concept baseren. Montessori en Freinet zijn hier mooie voorbeelden van. Bovendien moet je ook naar het soort opvang kijken. Afhankelijk van de leeftijd van je kind heb je een peuterspeelzaal, dagopvang of buitenschoolse opvang nodig. Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool kan je omschrijven als een Kinderdagverblijf.
Contacteer Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool meteen
Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool is een modern centrum met alle nodige faciliteiten. Op hun website http://www.combiwelvoorkinderen.nl vind je heel wat foto’s terug. Om een beter beeld van de kinderopvang te krijgen, kan je de gebouwen ook bezoeken. Het exacte adres van de opvang is Albrecht Dürerstraat 23III 34, 1077 LT Amsterdam. Breng het centrum wel even van je bezoek op de hoogte op het nummer 06 42360104 of stuur hen even een mailtje: welkom@combiwelvoorkinderen.nl.
Waarom heb je het LRK-nummer nodig
Tijdens het aanvragen van je kinderopvangtoeslag zal je het LRK-nummer van de kinderopvang aan de belastingdienst moeten doorgeven. Dit is een unieke code die aan alle Nederlandse opvangcentra toegekend wordt. Peutercombi voorschool Eerste Openluchtschool en Amsterdamse Montessorischool beschikt over code 465542815.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Albrecht Dürerstraat 23III 34
1077 LT Amsterdam

Tel: 06 42360104

E-mail: welkom@combiwelvoorkinderen.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling