• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

KDV De IJsselhoeve B.V.

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 163148351
Type
Details
Aantal plaatsen 40
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Een goede kinderopvang uitkiezen betekent meer dan kiezen voor een leuk centrum met toffe activiteiten. Het is namelijk ook erg belangrijk dat je kind zich goed voelt op in het centrum en dat hij of zij zich volledig kan ontwikkelen. Een grondige ver...

Een goede kinderopvang uitkiezen betekent meer dan kiezen voor een leuk centrum met toffe activiteiten. Het is namelijk ook erg belangrijk dat je kind zich goed voelt op in het centrum en dat hij of zij zich volledig kan ontwikkelen. Een grondige vergelijking tussen de verschillende kinderopvangcentra in jouw buurt is dan ook van essentieel belang. Hier heb je natuurlijk wel veel en duidelijke informatie voor nodig. In dit artikel gaan we daarom dieper in op school KDV De IJsselhoeve B.V..
Een populair opvangcentrum in Montfoort
Kinderopvang KDV De IJsselhoeve B.V. is een leuk centrum in Montfoort, een gemeente in de provincie Utrecht. KDV De IJsselhoeve B.V. heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikt over moderne faciliteiten.
De verschillende soorten kinderopvang
Je hebt vast al wel gemerkt dat er in Nederland verschillende soorten kinderopvang bestaan, gaande van dagopvang tot peuterspeelzalen en buitenschoolse of tussentijdse opvang. De keuze voor een bepaald type opvang wordt bepaald door de leeftijd van je kind en de flexibiliteit die je als ouder hebt. Als je voor KDV De IJsselhoeve B.V. kiest, kies je voor Kinderdagverblijf.
Maak een afspraak voor een rondleiding
Op de website http://www.de-ijsselhoeve.nl van KDV De IJsselhoeve B.V. vind je foto’s en algemene informatie terug. We raden je echter aan om de kinderopvang ook zelf te gaan bezoeken. Dit kan op het adres IJsselveld 21, 3417XH Montfoort. Bel het centrum wel even op het nummer 0348-411177 / 0612159792 op voor je bezoek of stuur een email naar patricia@de-ijsselhoeve.nl om een afspraak vast te leggen.
Vraag je kinderopvangtoeslag meteen aan
Ben je overtuigd dat dit de beste optie is en heb je je kind ingeschreven? Vraag je kinderopvangtoeslag dan zo snel mogelijk aan. Om deze aanvraag succesvol af te ronden, moet je het LRK-nummer van de kinderopvang aan de belastingdienst doorgeven. We geven je daarom graag LRK-nummer 163148351 van kinderopvang KDV De IJsselhoeve B.V..
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling