• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Happy4kids

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 166705032
Type
Details
Aantal plaatsen 32
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Een goede kinderopvang is van essentieel belang tijdens de opvoeding van je kind. Om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt te kunnen vergelijken, heb je informatie over de diverse mogelijkheden nodig. Op deze manier krijg je een duidelij...

Een goede kinderopvang is van essentieel belang tijdens de opvoeding van je kind. Om de verschillende opvangcentra bij jouw in de buurt te kunnen vergelijken, heb je informatie over de diverse mogelijkheden nodig. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de werking van de verschillende centra en kan je een weloverwogen en gepaste keuze maken. We geven je graag alle nodige informatie over Happy4kids.
De ideale locatie
Kinderopvang Happy4kids is een uitstekend centrum dat in de gemeente Dordrecht ligt. Dordrecht vind je terug in de provincie Zuid-Holland. Kinderen kunnen Happy4kids op een eenvoudige en veilige manier bereiken.
De waarden van de kinderopvang
Het programma van de verschillende kinderopvangcentra verschilt op heel wat vlakken. Kinderopvangcentra en peuterspeelzalen organiseren heel wat leerrijke activiteiten en baseren zich vaak op een bepaald concept, zoals Montessori. Buitenschoolse opvang en tussentijdse opvang richten zich dan weer meer op ondersteuning bij taken of huiswerk. Happy4kids is een Kinderdagverblijf.
Hoe kan je contact opnemen met Happy4kids
Lijkt Happy4kids je een geschikte keuze voor je kind en wil je meer informatie over dit centrum? Breng dan eens een bezoekje aan de kinderopvang. Het exacte adres van Happy4kids is Burg de Raadtsingel 51, 3311JG te Dordrecht. Je kan hen ook telefonisch bereiken op 078-6200640 of je kan een mail sturen naar info@happy4kids.nl. Happy4kids beschikt trouwens ook over een prachtige website: http://www.happy4kids.nl.
De unieke LRK-code van de kinderopvang
Alle Nederlandse kinderopvangcentra beschikken over een unieke LRK-code. Dit nummer geeft aan dat het centrum bij het Landelijk Register Kinderopvang ingeschreven is. Happy4kids heeft 166705032 toewezen gekregen. Hou dit nummer goed bij. Dit nummer moet je namelijk aan de belastingdienst geven wanneer je kinderopvangtoeslag aanvraagt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Burg de Raadtsingel 51
3311JG Dordrecht

Tel: 078-6200640

E-mail: info@happy4kids.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling