• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

t Vlindertje

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 173001191
Type
Details
Aantal plaatsen 15
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Als je kind voor het eerst naar de kinderopvang gaat of als je niet tevreden bent over het huidige opvangcentrum, ga je op zoek naar een gepaste mogelijkheid die bij je opvoeding aansluit. Om de verschillende mogelijkheden grondig met elkaar te kunne...

Als je kind voor het eerst naar de kinderopvang gaat of als je niet tevreden bent over het huidige opvangcentrum, ga je op zoek naar een gepaste mogelijkheid die bij je opvoeding aansluit. Om de verschillende mogelijkheden grondig met elkaar te kunnen vergelijken, heb je heel wat informatie voor nodig. Hieronder geven we je graag alle nodige informatie over t Vlindertje.
Een uitstekende ligging
In de gemeente Korendijk vind je kinderopvang t Vlindertje terug. Korendijk ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. t Vlindertje is een uitstekend centrum dat erg goed gelegen is.
Naar welk soort opvang ben je op zoek?
Nederland beschikt over diverse soorten kinderopvang. Afhankelijk van de leeftijd van je kind moet je voor dagopvang, buitenschoolse opvang, tussentijdse opvang of een peuterspeelzaal kiezen. Bovendien baseren de verschillende opvangcentra hun activiteiten vaak op een bepaald concept. Denk bijvoorbeeld aan Montessori of Steiner. t Vlindertje is een Kinderdagverblijf.
Neem nu nog contact op met t Vlindertje
Je kan t Vlindertje terugvinden op Nicolaas van Puttenstr 20, 3267AN te Goudswaard. Het centrum is ook telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0186650020. Voor meer informatie over de werking en het concept van de kinderopvang kan je ook altijd een email sturen naar info@ko-dehoekscheschool.nl. t Vlindertje beschikt ten slotte ook over een mooie website. Op http://www.dehoekscheschool.nl/kinderopvang vind je alle nodige informatie terug en hier kan je ook meteen al wat foto’s bekijken.
Het unieke LRK-nummer van de kinderopvang
Eens je een beslissing genomen hebt, wil je natuurlijk ook kinderopvangtoeslag aanvragen. Om deze toeslag te ontvangen, moet je het LRK-nummer aan de belastingdienst doorgeven. Op deze manier weten ze dat het om een formeel centrum gaat dat bij het Landelijk Register is ingeschreven. t Vlindertje heeft de code 173001191 toegewezen gekregen.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Contactgegevens

Nicolaas van Puttenstr 20
3267AN Goudswaard

Tel: 0186650020

E-mail: info@ko-dehoekscheschool.nl

Instagrampagina
Linkedinpagina
Googlepagina
Pinterestpagina

Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling