• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
opgroeigids
OpgroeiGids Admin
OpgroeiGids Admin

Alles Kids

(0)
Schrijf een beoordeling
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Registratie
LRK Nummer 171050964
Type
Details
Aantal plaatsen 52
Aantal leerlingen -
Leeftijdsgroep -
Uurtarief -
Kinderen per leid(st)er -
Maximale groepgrootte -
Bijzondere kenmerken -
Gemiddelde beoordeling -
Meer informatie

Heel wat ouders nemen tijdens de zoektocht naar een kinderopvangcentrum ruim de tijd om zich goed te oriënteren. Het is echter moeilijk om voldoende informatie over alle opvangcentra terug te vinden. De meeste informatie is onvolledig en geeft geen ...

Heel wat ouders nemen tijdens de zoektocht naar een kinderopvangcentrum ruim de tijd om zich goed te oriënteren. Het is echter moeilijk om voldoende informatie over alle opvangcentra terug te vinden. De meeste informatie is onvolledig en geeft geen duidelijk beeld van de visie en de waarden van de kinderopvang. We geven je daarom graag meer informatie over Alles Kids.
Een ideale locatie
De officiële naam van de kinderopvang is Alles Kids. De opvang ligt in het centrum van Nederlek, een rustig plekje in de provincie Zuid-Holland. Het centrum biedt tal van leuke activiteiten aan en beschikt over mooie faciliteiten.
Welk soort opvang heb je nodig?
Elke ouder wil zijn of haar kind op een bepaalde manier opvoeden. Het is dan ook belangrijk dat de waarden van het opvangcentrum hierbij aansluiten. Kijk daarom goed naar het concept of de methode waarop ze zich baseren en wat de religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond van de activiteiten is. Bovendien heb je de keuze uit dagopvang, buitenschoolse opvang of tussentijdse opvang. Alles Kids behoort tot Kinderdagverblijf.
Plan meteen een bezoek in
De beste manier om een correct beeld van de kinderopvang te krijgen, is door het centrum te bezoeken. Tijdens een rondleiding zal het meteen duidelijk worden waar de opvang veel aandacht aan besteedt en wat de mogelijkheden exact zijn. Alles Kids ligt op De Rotonde 2, 2931WC Krimpen aan de Lek. Je kan een afspraak maken op het nummer 0180-522277 of het emailadres directie@kinderopvangnederlek.nl. Op de website http://www.kinderopvangnederlek.nl vind je trouwens ook heel wat interessante info terug.
Vergeet het LRK-nummer niet
Heb je je kind bij Alles Kids ingeschreven? Vergeet dan je kinderopvangtoeslag niet aan te vragen. Om je tijd te besparen, geven we je alvast het LRK-nummer van de school 171050964. Deze code is een uniek nummer dat bij de school in kwestie hoort en waar de belastingdienst altijd om vraagt.
Kaart
Loading...
Loading...
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:30
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Fotogalerij (1)
Beoordelingen (0)
Schrijf een beoordeling