OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

OpgroeiBlog

Kun je niet vinden wat jou bezig houdt, neem dan een kijkje op ons Community en start een discussie. Onze deskundigen zullen z.s.m. antwoorden!
Oprichter van OpgroeiGids en Childcare Advisor
#Hoog-, Meer- en Uitzonderlijk Hoog Begaafd. #Ontwikkelingsvoorsprong #Onderwijs #Vroegsignalering #Gezondheidspsychologie
Ik werk voltijds voor een groot IT bedrijf maar probeer ook voltijds moeder en echtgenote te zijn. We hebben 2 prachtige kindjes. Ik ga graag met de hummels uit wandelen, omdat we vlakbij de IJssel wonen wordt het vaak uiterwaardes en langs de rivier, over de brug. Heerlijk uitwaaien. De kleinste op de loopfiets en de grootste op haar step.
'Samen Opgroeien' - OpgroeiGids, het sociale medianetwerk voor ouders, opvoeders en leerkrachten.Het is de beste bron van online informatie en een veilig en vertrouwd platform voor het uitwisselen van ervaringen.
In een notendop: Ik ben een vrouw van 32. Ik heb een zoon, genaamd Adeo van 23-11-2015. Ik ben begonnen als BAM (bewust alleenstaande moeder), met hulp van een donor. Begin 2017 heb ik de liefde van mijn leven leren kennen en we zijn 14 september 2018 getrouwd. Ik ben christen en ben (tijdelijk) afgekeurd vanwege traumatische jeugd en chronisc...he ziekte. Meer
Mijn allergrootste gift; moeder zijn. Ik ben rijk met de vele intense emoties die daarbij komen kijken. We lachen, we huilen, we beleven, we hebben lief. Ik neem jullie graag mee in mijn blogs.
Ik ben orthopedagoog en gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Tot 2013 heb ik gewerkt als orthopedagoog voor een peuterspeelzaalorganisatie in Salland. Na een fusie werd mijn functie opgeheven en ben ik iets gaan doen dat ik al lang wilde doen: namelijk een opleiding om me te specialiseren in hoogbegaafdheid. Nu werk ik in Salland als Plusgroepbegele...ider en ben ik eigenaar van Zien in Eigenheid. Zien in Eigenheid is een advies- en begeleidingsbureau dat zich richt op hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Ook kan ik scholen of kinderopvang adviseren op het gebied van hoogbegaafdheid.Ik begeleid kinderen individueel of in kleine groepjes (GelukkigHBkids groepen). Door de activiteiten heen zijn sociale vaardigheidstraining en faalangsttraining verweven. Er is veel aandacht voor de sensitieve en emotionele kant van hoogbegaafde kinderen. Naast individuele coaching voor ouders is er ook een oudercursus Hoogbegaafd Thuis. In deze cursus kunnen ouders ervaringen uitwisselen met andere ouders en krijgen ze wetenschappelijk onderbouwde informatie en tips hoe ze thuis hun hoogbegaafde kind kunnen begeleiden. Zelf ben ik moeder van 4 kinderen: 2 jongens (16 en 14 jaar) en 2 meisjes (een eeneiige tweeling van 13 jaar).Zien in Eigenheid is gevestigd in Diepenheim (Twente) op een mooie locatie met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het is ook mogelijk om een afspraak te plannen in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Zien in Eigenheid: www.zienineigenheid.nl. Meer
Oma van 5 kleinkinderen. Veel over de wereld gezworven maar de laatste 20 jaar woon ik vredig in een huisje in het bos.

Nieuwste reviews kinderopvang

Kinderdagverblijf Topkids Maartensdijk
 
4.7
"Het is een enorm flexibel kinderdagverblijf en mijn dochter gaat..."
Kindcentrum LeLa
 
2.2
"Zolang alles goed gaat, lijkt het wel in orde. Maar..."
Vondelkids
 
4.8
"Super tevreden. Mn kind heeft een leuke tijd gehad !..."
KIDDOOS BSO
 
5.0
"Eeen top BSO, met een topprogramma aan aktiviteiten"
Coccinelle
 
4.8
"Fijne, kleinschalige kinderopvang waar veel aandacht is voor een persoonlijke..."
De Kameleon (peuteropvang)
 
4.6
"Rust en slaap is nvt vanwege psz"
Merlijn
 
2.1
"Mijn zoontje van weken er weggehaald want ze zijn totaal..."
Pinkeltje
 
4.8
"Fantastisch kinderdagverblijf met een stel leuke meiden! Mijn kinderen zijn..."
KDV Pluk de Dag
 
4.7
Suus
"Kortom....een geweldig KDV!!! Mijn zoontje heeft t super naar zijn..."
't Hommeltje
 
4.9
esmee
"Elke keer als ik mijn dochter naar het hommeltje breng..."
Kirkels
 
1.0
patricia
"Erg gemaakt zolang de ouders aanwezig zijn, daarna weinig aandacht..."
Baaijens
 
4.5
Dorieke
"Super gastouder voor onze twee kinderen al ruim 2 jaar..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Elke
"Professioneel en duidelijke communicatie."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Inge
"Onze wensen werden in een persoonlijk gesprek goed in kaart..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Kato
"Persoonlijk advies en duidelijke communicatie."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Tom
"Dankzij de medewerkers van Snoesje een goede match gevonden met..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Bart Bakker
"Erg tevreden over het contact. Duidelijke communicatie en afspraken worden..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Stacey Siemerink
"Ik heb echt een super ervaring met snoesje ben sinds..."
Welkom bij OpgroeiGids! Word nu GRATIS lid en ontvang direct 50 extra spaarpunten.
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Registreer met je sociale account