• check mark icon
  Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
 • check mark icon
  Vergelijk basisscholen en kinderopvang
 • check mark icon
  Lekkere en gezonde kinderrecepten
 • check mark icon
  Leuke activiteiten en dagjes uit
 • check mark icon
  Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Nieuw continue screening kinderopvang

Nieuw: continue screening kinderopvang

OpgroeiGids Redactie
OpgroeiGids Redactie

Om de veiligheid in de kinderopvang te vergroten wordt vanaf 1 maart 2018 iedereen continue gescreend. Vanaf die datum mag je alleen nog in de kinderopvang werken als je bent gereg...

OpgroeiNieuws

Leuke en leerzame leeshoek

Ouders gaan daarom steeds vaker online op zoek naar informatie voor het opvoeden van hun kind. Als ouder wil je natuurlijk altijd het beste voor je kind of kinderen.  Ceel voorkomende vragen bijvoorbeeld “Welke basisschool past bij mijn kind?" of " "Welke opvoedingsstijl past mij en mijn kind?".

Iedereen heeft zo zijn eigen behoeftes en een daarbij behorende voorkeur.  Wat je voorkeur of doel ook is, Opgroeigids helpt je bij het vinden van de juiste informatie. Elke week schrijven we nieuwe blogs en artikelen om jou en andere ouders te blijven voorzien van leerzame informatie over de opvoeding van je kind.

Het opvoeden van een kind is voor veel ouders een grote stap. Uitspraken als “Het is ingewikkeld en er zitten veel risico’s aan.” of “Ik weet niets wat het beste past bij mijn kind” komen vaak voor. En dit is voor een groot deel ook waar: de opvoeding kent risico’s, maar het draagt ook bij aan een betere toekomst voor je kind. Met onze blog proberen wij wekelijks interessante informatie over opvoeding en ouderschap voor jou op een rij te zetten. Blogs over Opvoeden, gezondheid, onderwijs, vakanties, spelen, alles komt aan bod. Zo kom jij goed beslagen ten ijs en is het opvoeden van je kind minder spannend dan je wellicht denkt.

Ook bieden wij een kennisbank met allemaal informatieve artikelen over de opvoeding van je kind. Voor een goede opvoeding is het belangrijk om je goed te informeren. De blogs en artikelen op onze website dienen als informatiebronnen.  Ben je op zoek naar een basisschool op kinderopvang van voor je kind?  Vergelijk dan alle basisscholen en kinderopvang om te vinden welke locatie het beste bij jou en je kind past.