Doe 3 el olijf olie in een bak/kom en doe daar de kipkruiden doorheen.
Snijd de kipfilet is kleine blokjes en meng die met het olijfolie kipkruiden mengsel en laat dit even lekker staan zodat de kruiden er lekker in kunnen trekken.
Kook de rijst volgens hun bereiding.
Snijd de witlof in reepjes, de Champions in plakjes en de ui naar wens (hele ringen, halve ringen of gewoon lekker fijn).
Bak de kipfilet gaar in een wokpan (zonder extra olie vooraf).
Voeg de Champions en de ui toe aan de kipfilet en bak dit gaar.
Voeg dan de witlof toe en wok het geheel nog even lekker goed door. (tussendoor even afgieten vanwege het vele vocht dat uit de witlof komt).
Op het einde doe ik er altijd nog even net een beetje extra kip kruiden doorheen om de rest ook net dat beetje extra smaak te geven.
En klaar is uw gerecht, Eet smakelijk!
Tips
Als variatie zou je de rijst kunnen vervangen door Couscous of een heerlijke pasta.