• Dé ontmoetingsplek voor ouders, leerkrachten en andere professionals
  • Vergelijk basisscholen en kinderopvang
  • Lekkere en gezonde kinderrecepten
  • Leuke activiteiten en dagjes uit
  • Lees en leer met onze Opgroeiblog en kennisbank
Redactiebeoordeling
uitstekend = *****
goed =****
aardig =***
matig =**
zeer matig =*
9/10
Bezoekersbeoordeling
uitstekend = *****
goed =****
aardig =***
matig =**
zeer matig =*
9/10
Maaltijd:
Lunch
Lunchtrommel
Ontbijt
Tussendoortje
Aantal personen:
6
Leeftijdsgroep:
1 jaar
Kosten per persoon:
Minder dan 1 euro
Ingrediënten:
Bevat: title
tti Geen vlees of vis
tti Geen noten
tti Geen gluten
tti Geen lactose
tti Geen fructose
  • 200 gram bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 1 tl kaneel
  • 2 eieren
  • 3 handjes rozijnen
  • 3 el agavesiroop of kokosnectar siroop
  • 25 gr zachte roomboter
  • 2 el (geiten)melk
  • 4 (overrijpe) bananen

Bereidingswijze:

30-40
  • Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een cakeblik in.
  • Roer de droge ingrediënten door elkaar.
  • In een andere kom klop je de eieren los met de andere, natte ingrediënten, als laatste de geprakte bananen. Daarna spatel je rustig de droge ingrediënten erdoor totdat alles goed gemengd is.
  • Schenk het beslag in de cakevorm en zet deze in de oven. Het bananenbrood heeft ongeveer 40minuten nodig om goed te rijzen en gaar te worden. Steek een satéprikker in het midden van het brood. Als deze er droog uitkomt is het brood klaar.

Voor deze functie is een account vereist.
Meld je hier aan of log in op je account.

Bezoekersbeoordelingen